INNOVATIV ARKITEKTUR MED MÄNNISKOR I FOKUS
Arkitektgruppen GKAK är ett innovativt och dynamiskt arkitektkontor med bred erfarenhet inom arkitektur och inredning.

Med höga kreativa ambitioner, ett brinnande engagemang för arkitektur, gedigen teknisk kompetens och en djup förståelse för byggprocessen förverkligar vi dina idéer. Vi tar oss an hela processen, från idé till färdig byggnad.

I våra projekt står alltid människor och upplevelser i fokus. Utifrån ett behov och en idé skapar vi hållbara miljöer där människor kan leva, vara och trivas.

KORT OM GKAK
Vi på GKAK är verksamma inom hela fältet av arkitekttjänster – från stadsplanering, byggnadsgestaltning och projektering till inredning. Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett spektrum av projekt: bostäder, industri, kontor, skolor, förskolor, hotell, vårdboenden och idrottshallar.

Arkitektgruppen GKAK ingår i koncernen Developing Design Sweden som rymmer företag inom arkitektur, konstruktion samt bygg- och projektledning. Det gör att vi kan hantera många olika typer av uppdrag och snabbt skräddarsy projektgrupper med rätt kompetens utifrån våra kunders behov.

Arkitektgruppen GKAK startades 1974 och har idag 35 anställda med kontor i Norrköping, Ludvika och Vaxholm.

ATT ARBETA MED OSS
I våra projekt och processer arbetar vi gärna nära dig som kund. Att samverka, både internt och externt, är en viktig och avgörande del för resultatet i våra projekt. Genom att vara tillgängliga, lyhörda och engagerade vill vi göra det enkelt för dig som beställare att arbeta med oss.

Vårt arbetssätt präglas framför allt av nyfikenhet och prestigelöshet. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans, vilket är något vi tror bidrar till framgången hos våra projekt.