Praktikant – Välkommen Anna!

2020-05-13T11:29:45+00:00

Vi vill välkomna Anna Berg till oss på Arkitektgruppen GKAK där hon är placerad i Ludvika! Hon har varit hos oss i ett par veckor nu så vi passade på att ställa lite frågor:

Vilken roll har du på Arkitektgruppen GKAK?
Jag är praktikant inom visualisering av arkitektur på kontoret i Ludvika och är inne på min 9:e vecka nu. Jag har fått göra visualiseringar av olika projekt och för den nyfikne är några av dem publicerade på GKAK:s hemsida och sociala medier.

Vilken bakgrund har du?
Jag kommer från Jönköping och är byggnadsingenjör i grunden. Senaste arbetet var som byggprojektledare på Region Jönköpings län där jag var i 3 år innan jag bestämde mig för att ta tjänstledigt och studera visualisering som komplement till min ingenjörsexamen.

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Det är alltid spännande att höra om nya byggarbetssätt och material som växer fram.

Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Det är mycket man vill göra såhär på våren, men att hägna in trädgården åt hundarna, byta skärblad på robotgräsklipparen och täta fönstren är några av sakerna på listan.

Hur bor du?
I hus med sambo och två hundar.

Tack för intervjun Anna, vi är glada att du förstärker vårt team på Arkitektgruppen GKAK!