GKAKs kontor i Norrköping

2018-05-21T14:46:00+00:00

GKAKs kontor i Norrköping

Inredning

”Med medarbetarna i fokus ville vi skapa en kreativ plats för oss och våra uppdragsgivare”

  • Plats Norrköping
  • Genomförande 2017

Under våren 2017 flyttade GKAKs Norrköpingskontor till nya lokaler i hjärtat av det gamla industrilandskapet. I en byggnad med fantastisk utsikt, öppna ytor, stor transparens och med medarbetarna i fokus ville vi skapa en kreativ plats för oss och våra uppdragsgivare.

I entrén möts du av inbjudande gradänger för veckomöten och större sammankomster, en workshopyta delar av arbetsplatserna och ger utrymme för nyskapande arbete och projektgenomgångar, i materialrummet konstrueras modeller och collage. Lokalen är även utrustad med olika mötesrum anpassade för kortare genomgångar eller större projekteringsmöten.

Fotograf: baraBild.se