VrinneviHus

2019-04-23T09:04:41+00:00

VrinneviHus

Vård/omsorg

VrinneviHus är ett modernt äldreboende som ligger i skogsridån söder om Vrinnevisjukhuset som första byggnadsprojekt i den nya stadsdelen södra Vrinnevi.

 

  • Plats Norrköping
  • Beställare Norrköpings kommun
  • Genomförande 2012-2015
  • BTA ca 9 000 kvm

Huset inrymmer 60 lägenheter där alla har egen balkong. Vissa av lägenheterna har anslutande extra rum för att möjliggöra medflytt av anhörig till de boende.

Fokus har varit på gedigna material som ska hålla över tid och välplanerade ytor både inne och ute. Boendet har ett eget tillagningskök med mottagningskök och matsal på varje boendevåning.

Från matsalen når man en stor inglasad balkong som blickar ut över innergården och de angränsande ängarna.

Projektansvarig

Magnus Holmgren

010-516 26 16
magnus.holmgren@gkak.se